Professionele webshop laten bouwen

Modern webdesign, gericht op de wensen van onze klanten. Wij werken uitsluitend op basis van het content management systeem WordPress
Video afspelen

Jij vertelt ons je wensen. Wij bieden succes.

Om álles uit je webshop te halen, ben je bij ons uit het juiste adres. We kijken samen met jou hoe we het meeste uit je website kunnen halen. We bieden succes in zoekmachine-optimalisatie, conversie, WordPress en gezond boerenverstand. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je webshop goed scoort op techniek, content en autoriteit. Deze elementen bepalen je ranking in Google en daarmee het succes van je webwinkel.

Omzet optimaliseren

Samen denken we na over de invulling van je webshop. We zorgen dat jouw producten aansluiten bij de beoogde doelgroep. Onze expertise biedt ruimte voor vele mogelijkheden. Meertalige bestellingen of koppelingen aan ERP of CRM? Geen probleem! Ook na oplevering monitoren we het gebruikersgedrag van de webwinkel en geven je advies.

Gebruikersgemak

Een efficiënte webshop laten maken die op elk beeldscherm perfect te bekijken is? Wij werken natuurlijk met het responsive webdesignprincipe. Hiermee past de webshop zich aan aan de grootte van het beeldscherm. Zo kunnen bezoekers op hun mobiele telefoon of tablet gemakkelijk aan de slag met je webwinkel.

Vraag een offerte aan